Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang leveringstid er der?

- Vi levere altid hurtigst muligt, men du kan forvente at din ordre er afsendt indenfor 2-10 hverdage. Hvis du har specifikke ønsker til en leveringsdag er du velkommen til at skrive på vores chat og høre om det kan lade sig gøre.

Kan jeg prøve størrelserne?

- Ja og nej, vi er en webshop men prøver jævnligt at holde dage ude i klubberne hvor man kan prøve tøjet, såfremt din klub har en aftale, har de højst sandsynligt også et sæt du kan prøve, ellers så følg de størrelsesguide vi linker til på produktet.

Kan min klub få en aftale med jer?

- Ja selvfølgelig kan de det, hvis du ikke selv er repræsentant kan du få en til at kontakte os på daniel@bestsport.dk, eller ringe på 71 99 21 29, og så kommer vi gerne med et tilbud på en aftale, der altid inkludere en klubwebshop med bl.a. 10% kickback til klubben.

Kan jeg få trykt mit firmalogo på tøjet?

- Vi trykker stort set på alt, og hvis du kontakter os enten per mail, telefon eller chat så kan vi sagtens trykke dit logo på. Det koster 250,- i opstart per farve og 30,- pr tryk, (5,- mere per ekstra farve).

Kommer i ud og laver f.eks. udsalgs eller sko-dage?

- JA! Det kan du tro, vi har en lang tradition med at tage ud med et godt udvalg af sko i alle størrelser og priser, alt efter hvad vi aftaler, så hvis din klub kunne have interesse i at vi kommer enten kun med sko, eller hele vores tryksetup, så i også kan få navn og nummer på jeres tøj, så ring eller skriv på 71 99 21 29 eller daniel@bestsport.dk

Jeg skal afhente hos jer, hvad gør jeg?

- Det nemmeste er at du ringer, eller skriver til os, så finder vi et tidspunkt hvor du kan komme og afhente, alternativt at vi finder et "pick-up point" i nærheden.